Termeni si conditii

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului BE5.ro.

 

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:

 

Termenii si conditiile acestui Acord
Aspectul, optiunile, facilitatile site-ului
Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului BE5.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului Be5.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.
Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.
Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

 

INSCRIERE

 

Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.
La inscriere, vom solicita suficiente informatii care sa indice faptul ca ai cel putin 18 ani. Devenind membru, sustii si garantezi ca ai cel putin 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord.

 

CONTUL SI PAROLA

 

In formularul de inscriere ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care:

poate creea confuzie;

poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;

poate fi interpretat ca obscen;

contine adresa de e-mail, telefon.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.
Contul tau este personalizat si securizat printr-un cod de activare si parola. Codul de activare iti va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi codul de activare si nu vei putea accesa contul tau de pe BE5.ro.
Nu trebuie sa spui nimanui codul de activare, parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau.
Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.
Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Socializare Be5.ro SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei.

 

Scopul colectarii datelor este: vanzare de servicii si produse on-line, servicii de reclama, marketing si publicitate. Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza datele personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin Be5.ro, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor catre Utilizatori in conditii optime si de siguranta. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc., oferite de Be5.ro, prin bifarea casutei de creare a contului.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării lor de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată, reprezentanţii legali ai persoanei vizate, salariaţii operatorului, societatilor bancare partenere, agentiilor de colectare a debitelor/recuperare a creantelor, autoritatilor publice centrale si locale, precum si altor institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.

 

In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, aveţi următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de informare, de acces la date, de opoziţie si dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la SC Socializare Be5.ro SRL., cu sediul social în Bucureşti, Str. Constantin Aricescu nr. 4, et. 2, cam. 5, Sector 1, sau la adresa de e-mail: contact@be5.ro.

 

In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 26597.

 

CONDUITA ONLINE

 

Devenind membru, esti de acord ca:

Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.
In cazul incalcarii de catre dvs. a prevederilor din prezentul Acord sau cand exista indicii sau repere privind incalcarea prevederilor prezentului Acord, Administratorul isi rezerva dreptul de a aplica, in orice mod, potrivit propriei sale optiuni discretionare sau la cererea oricarei autoritati, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate si fara a fi tinut sa justifice motivele, oricare din urmatoarele masuri fata de utilizatorii care incalca prevederile prezentului Acord: emiterea de avertismente; suspendarea, in intregime sau in parte, a contului; restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la cont / sectiuni ale contului; anularea contului utilizatorului.
Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre a fost suspendat, restrictionat, retras sau interzis din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din prezentul Acord nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre. In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre, indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane si indiferent daca serviciile sunt oferite contra cost.
In cazul suspendarii contului pentru incalcarea prevederilor din prezentul Acord, sumele platite nu se returneaza indiferent de serviciul achitat, ele putand fi folosite dupa reactivarea contului pana la finalul perioadei platite.

 

INFORMATII ONLINE

 

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa BE5.ro nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

 

AVERTISMENT IMPORTANT

 

Este posibil ca alti membri sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Serviciul de Asistenta Clienti nu este responsabil pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii.

Echipa BE5.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, BE5.ro are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul email-urilor private.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

 

BE5.ro nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorului:
utilizatorul este singurul raspunzator pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la contul de pe BE5.ro. BE5.ro nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a divulgarii datelor de autentificare
nesecurizarea mediului de lucru in timpul folosirii tranzactiei - folosirea unui calculator virusat sau pe care ruleaza aplicatii de tip spyware, keyloggers, alte categorii de virusi informatici
folosirea platii prin sms sau card de catre o terta persoana
BE5.ro nu garanteaza ca serviciul pentru care ati platit va fi disponibil imediat. Noi vom face tot posibilul pentru a asigura buna functionare a site-ului dar din diferite motive - probleme tehnice, probleme cu conexiunea la internet, un serviciu poate fi indisponibil pentru o perioada de timp. Din momentul remedierii eventualei probleme survenite, serviciul respectiv va fi furnizat pentru perioada contractata

 

POLITICA COPYRIGHT

 

Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului. In cazul fotografiilor introduse de tine la profilul tau pe site, prin prezentul acord accepti sa ne cedezi dreptul de copyright asupra lor. In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand:
o descriere a materialului respectiv
unde poate fi gasit pe site
adresa, telefonul si adresa ta de e-mail

 

INFORMATII FURNIZATE DE MEMBRI

 

In momentul in care completezi chestionarul de inscriere si ne oferi detalii despre tine, esti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului tau. Bineinteles ca anumite informatii care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc, sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul tau, trebuie sa respecti politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

 

NON-GARANTII

 

BE5.ro ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:
securitatea utilizatorilor site-ului
eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet
Administratorul BE5.ro atrage atentia asupra faptului ca unii utilizatori ai BE5.ro solicita altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau ofera promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte. Administratorul BE5.ro nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii BE5.ro catre alti utilizatori ai BE5.ro, fata de modul cum sunt indeplinite asemenea angajamente sau fata de incalcarea acestor angajamente, precum si fata de orice transferuri banesti efectuate intre utilizatorii BE5.ro, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii BE5.ro.

 

RECLAMATII

 

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail reclamatii@be5.ro.

 

NOTA PROPRIETARULUI

 

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt propietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

 

PREVEDERI GENERALE

 

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.
In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

Anunturi sponsorizate
ASISTENTA UTILIZATORI